Blog

Benytt familiesammenkomstene til å påvirke

Noen er mer opptatt av miljø enn andre. Det kan derfor være utrolig frustrerende når det føles som man er den eneste i slekta som bryr seg. Heldigvis er det slik at du faktisk har ganske stor påvirkningskraft på menneskene rundt deg. Så når familien møtes, hvorfor ikke snakke om miljø?

Diskuter rundt middagsbordet

Å diskutere er sunt for enhver, og man skal være åpen for andres synspunkter, selv når de er i strid med dine egne. Det er ikke sikkert at du vil oppleve å komme gjennom til familien din, men ikke fortvil. De hører det du sier likevel, og jo flere ganger du tar det opp, jo større er sannsynligheten for at de husker det. Så inviter til middag, pynt med morsomme ting fra partyking.no, og ta diskusjonen. Kanskje det en dag skjer noe som gjør at de endrer tankegang?

Å snakke om miljø, og fremme gode holdninger, er aldri forgjeves. Det kan ofte virke som at det hele er håpløst, men husk at mennesker alltid kan endre mening. Ved å ta diskusjonen bidrar du til at flere blir opptatt av miljøet. Tusen takk for at du snakker om miljø, aldri gi deg.

fusion