Blog

Redd miljøet!

Denne artikkelen handler om forskjellige måter vi kan redde miljøet på. Det finnes mange forskjellige måter å gjøre dette på så vi skal se på noen av disse her. Det absolutt første vi må gjøre er å forstå at denne endringen i klimaet er noe vi må gjøre noe med så fort som mulig.

Hva kan vi gjøre?

Det absolutt første vi kan gjøre er å være klare over at det faktisk finnes en enorm krise som omhandler hvordan miljøet vårt forandres. Vi kan nemlig ikke gjøre noe annet med dette problemet før vi har forstått at det faktisk er der. Husk også at jobber fremover i fremtiden kommer til å endre seg enormt, og mange av oss kommer til å jobbe hjemmefra. Dersom du har lyst til å jobbe fleksibelt så kan du sjekke ut Frilans Finans for å finne ut nye og bedre måter å gjøre akkurat dette på. Uansett hva du jobber med så er det viktig at du bekymrer deg over hva jobben din gjør med miljøet.

Dersom du for eksempel jobber med olje i Norge så er det viktig at du ikke øyeblikkelig tenker på at du gjør noe galt. Det finnes mange historiske faktorer som vi må koble sammen med hvordan vi påvirker miljøet i dag. Mange land har blitt veldig rike på dette med olje og fossile drivstoffer, og det kommer mange nye land som utvikler seg på vei til å gjøre det samme. Det er derfor mye vi må gjøre for å balansere ut alt av forhold som må ligge til grunn for at alle nasjoner sammen skal bli enige om å kutte ned forbruket av dette farlige stoffet som ødelegger atmosfæren vår.

Søppel

Det som har gjort en del for å ødelegge miljøet vårt er vår uendelige produksjon av søppel. I dag så finnes det mange land som har gjort store fremskritt innenfor fjerning av avfall, men Sverige ligger kanskje fremst. Sverige resirkulerer nesten 100% av alt avfallet sitt. For det første så sorterer de etter sju forskjellige kategorier, og mye av avfallet som blir kastet blir omgjort til energi enten i form av varme eller elektrisitet som igjen blir sendt tilbake til forbrukerne. Dette er noe alle land kan gjøre også, så det er viktig at vi ser på Sverige dersom vi lurer på hvordan vi skal håndtere avfall.

Endring i reglene

Det er viktig at vi gjør noe banebrytende for å endre det som foregår med planeten i dag. Greta Thunberg for eksempel gjør noe helt annerledes og slutter i skolegangen sin for å protestere mot det som foregår i verden i dag. Det er mye vi kan gjøre, men systemet er bygget for å gjøre de rikeste rikere, og det virker ikke som de bryr seg om planeten vår.

fusion